Skupaj v skupnosti

Solidarnostni projekt “Skupaj v skupnosti” se je zaključil maja 2023, ampak aktivnosti potekajo dalje:

O projektu

Mlade_i z manj priložnostmi ustvarjamo skupnost za mlade z manj priložnostmi, ki s(m)o zaradi svojih raznolikih osebnih okoliščin hitreje izključene_i, ogrožene_i, ali iz drugačnih razlogov imajo veliko izkušenj, da ne pripadajo.

Aktivnosti

Večeri družabnih iger

Vsak torek ob 17.00 skupaj z Zavodom Bob, na Robbovi 15, igramo družabne igre in se pogovarjamo, povezujemo, družimo.

Rekreativni dogodki

Delamo jogo, hodimo v hribe, skupaj gremo na sprehode s psi in smo v stiku med seboj, same_i s seboj in s svojimi telesi in z naravo.

Ustvarjanje

Ustvarjamo nove družabne igre, izdelujemo nalepke, zastave in druge materiale, prek umetnosti krepimo skupnost.

S projektom smo

Izvedle

0
družabnih dogodkov

Opravile

0
ur prostovoljskega dela

Vključile

0
udeleženk na aktivnostih

Dosegle

0
oseb preko spleta

Zakaj ravno družabne igre?

Kako se pridružiš

Projektu se lahko pridružiš kot udeleženka_ec na katerikoli aktivnosti! Aktualne dejavnosti lahko spremljaš na našem Instagram profilu @mojamavrica, lahko pa nam tudi pišeš na info@mojamavrica.si. 

Na našem Instagram profilu najdeš aktualne informacije o dogodkih – vsak drug torek ob 17.00 na Robbovi 15 igramo družabne igre, vsak mesec pa se nam lahko pridružiš tudi na umetniških in rekreativnih dogodkih.

Vabljen_a, da soustvarjaš aktivnosti in predlagaš ideje za nove dogodke, lahko organiziraš umetniške dejavnosti, vodiš tekmo badmintona v Tivoliju,.. Javi se nam na info@mojamavrica.si in se vse dogovorimo! 🙂

Ustvarile smo dve novi družabni igri!

Coping

“You are just a human-being trying to get through life, just like all of us, while life throws rocks at you.”

“Coping” je družabna igra za 2-4 osebe, ki postavlja igralke_ce na pot življenja, na kateri se s skupnimi močmi odzivamo na raznolike izzive, ki se zgodijo na poti.

Na tej povezavi najdeš vse datoteke za tisk igre. Prva datoteka v mapi vsebuje navodila igre in navodila za pripravo datotek za tisk.

Moja mavrica

Kartna igra “moja mavrica” je set kartic z ilustracijami, ki spodbudijo razmišljanje, povezovanje in spoznavanje. Igra ima 14 različnih možnih navodil in prostor za ustvarjanje novih!

Na tej povezavi najdeš vse datoteke za tisk igre. Prva datoteka v mapi vsebuje navodila igre in navodila za pripravo datotek za tisk.

Projekt izvajamo prostovoljke_ci Zavoda Moja mavrica v sklopu Evropske solidarnostne enote, ki jo preko slovenske nacionalne agencije Movit financira Evropska unija.